Restricții de circulație în București, duminică. Străzi blocate, din cauza repetițiilor pentru parada de Ziua Națională

Mai multe artere din București sunt blocate duminică, deoarece se fac repetiții pentru ceremonia de Ziua Națională a României. Astăzi, se desfășoară un antrenament general între orele 08.00-15.00, în Piaţa Arcul de Triumf, anunță Brigada Rutieră a Capitalei. Restricțiilor vor continua, însă, și în zilele următoare.

Astfel, au fost introduse mai multe restricții de trafic, în intervalul orar 06.00-16.00, fiind blocat traficul rutier pe Şos. Pavel D. Kiseleff, dar şi pe străzile adiacente între Piaţa Victoriei, Piaţa Arcului de Triumf şi Piaţa Presei Libere, cu specificaţia că în pasajul de la Piaţa Presei Libere se permite circulaţia doar către Piaţa Montreal.

Circulația mașinilor este interzisă și pe B-dul Mareşal Constantin Prezan, între Piaţa Charles de Gaulle şi Piaţa Arcului de Triumf, precum şi pe străzile adiacente.

De asemenea, nu se poate circula pe str. Alexandru Constantinescu, între B-dul Mărăşti şi Piaţa Arcului de Triumf, pe B-dul Mareşal Alexandru Averescu, între B-dul Mărăşti şi Piaţa Arcului de Triumf, precum şi pe străzile adiacente.

Traficul este oprit și pe străzile Arh. Ion Mincu, Barbu Delavrancea, Nicolae Ionescu, Ady Endre, Sg. Vasile Dorobanţu, Docenţilor, Mahatma Gandhi, Petofi Sandor, Clucerului, Monetăriei şi pe Aleea Primo Nebiolo.

Nu se circulă nici pe Gheorghe Brătianu, între Arh. Ion Mincu şi Str. Docenţilor, şi pe străzile adiacente către B-dul Aviatorilor. Traficul este blocat și pe Str. Uruguay, între B-dul Aviatorilor şi Şos. Kiseleff, precum și pe străzile adiacente spre cele două bulevarde.

Zilele următoare vor fi impuse și alte restricții.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...