Atenție șoferi! Restricții de circulație pe Autostrada București-Pitești

Sunt restricții de circulație, vineri, pe autostrada A1 București-Pitești. Pe acest tronson sunt efectuate lucrări de reparație.

Șoferilor li se recomandă să ruleze cu prudență sporită, să crească distanța de siguranță între mașini şi să se asigure temeinic înaintea schimbării direcției.

Potrivit Centrului Infotrafic din Inspectoratul General al Poliției Române, sunt impuse vineri restricții pe autostrada A1 București-Pitești între kilometrii 68-67, sensul către București, pe prima bandă, în localitatea Ionești, județul Dâmbovița, între orele 8:00 și 19:00, pentru efectuarea de reparații asfaltice.

De asemenea, între kilometrii 63-61, pe sensul către București, este oprit traficul pe prima bandă, în intervalul orar 8:00 și 19:00, pentru efectuarea de reparații asfaltice.

Tot pe autostrada A1 București-Pitești, la kilometrul 23, în zona comunei Bolintin Deal, județul Giurgiu, pe ambele sensuri, traficul este restricționat pe banda a doua până la data de 11 iunie, pentru efectuarea unor lucrări de reparații la pasarela de acces.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...