Restricții în Ilfov: Reguli stricte de protecție în Buftea, Găneasa și Dărăști

Din cauza ratei mare de infectare înregistrată în anumite localități din județul Ilfov, Comitetul Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă a decis să fie impuse mai multe măsuri restrictive.

În Buftea şi Găneasa rata de infectare este de peste 1,5 la mia de locuitori. În cazul localității Dărăşti, rata de infectare este 3,98 la mie, ceea ce înseamnă măsuri specifice scenariului roșu.

În Dărăști masca devine obligatorie în spaţiile deschise, şcolile trec în scenariul roşu, cinematografele se închid, iar restaurantele şi cafenelele nu au voie să servească în interior. Regulile se aplică de duminică de la ora 20.00 şi sunt în vigoare timp de 14 zile.

În comuna Berceni, unde incidenţa ajunsese la 3,31 la mia de locuitori, masca de protecţie este obligatorie pentru toate persoanele care au împlinit vârsta de 5 ani.

Restricţii au fost stabilite de CJSU Ilfov şi pentru alte trei comune unde incidenţa cumulate a cazurilor pe ultimele 14 zile se încadrează între 1,5 şi 3 la mia de locuitori şi anume Afumaţi (1,53), Copăceni (1,71) şi Mogoşoaia (1,65).

Mai multe articole...

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole