Restricții temporare de trafic-lucrare de intervenție pe breteaua pasajului Aerogării

Astăzi, 14 iulie a.c., Brigada Rutieră a fost informată de CNAIR cu privire la faptul că pe breteaua pasajului Aerogării s-a produs o surpare a părții carosabile.

În prezent, lucrarea este semnalizată corespunzător, traficul rutier desfășurându-se pe o singură bandă de circulație.

În acest context, astăzi, în intervalul orar 23.00-06.00, CNAIR împreuna cu APA NOVA vor restricționa accesul pe breteaua pasajului Aerogării (viraj la dreapta de pe Bd.Ion Ionescu de la Brad pe Șos. București-Ploiești – sensul de intrare în Mun.București), iar începând cu ora 06.00 se va asigura traficul rutier pe o singură bandă de circulație.

Verificările vor fi efectuate de CNAIR, in calitate de administrator al drumului public și APA NOVA, în calitate de deținător al rețelei publice de apă, cu această ocazie stabilindu-se și durata necesară remedierii, cât și restricțiile ce urmează a fi aplicate.

Având în vedere aceste aspecte, Brigada Rutieră solicită conducătorilor de autovehicule să circule cu prudenţă, să respecte semnificaţia indicatoarelor rutiere montate temporar în zonă, precum şi semnalele poliţiştilor rutieri.

Pietonii au obligaţia să circule numai pe trotuare, să traverseze strada prin locurile special amenajate şi semnalizate sau la culoarea verde a semaforului electric, după o temeinică asigurare şi să nu staţioneze pe partea carosabilă.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Un autocar cu 44 de pasageri a luat foc pe A1,...

Un autocar în care se aflau 44 de pasageri a luat foc marți dimineață, pe autostrada A1, între Sebeș și Sibiu. Călătorii au reușit...

O polițistă de la Rutieră înjură ca la ușa cortului. Conducerea...

O polițistă din București s-a filmat cu cameră body cam din dotare în timp ce înjura ca la ușa cortului un șofer tras pe...