Restricții temporare de trafic-lucrare de intervenție pe breteaua pasajului Aerogării

Astăzi, 14 iulie a.c., Brigada Rutieră a fost informată de CNAIR cu privire la faptul că pe breteaua pasajului Aerogării s-a produs o surpare a părții carosabile.

În prezent, lucrarea este semnalizată corespunzător, traficul rutier desfășurându-se pe o singură bandă de circulație.

În acest context, astăzi, în intervalul orar 23.00-06.00, CNAIR împreuna cu APA NOVA vor restricționa accesul pe breteaua pasajului Aerogării (viraj la dreapta de pe Bd.Ion Ionescu de la Brad pe Șos. București-Ploiești – sensul de intrare în Mun.București), iar începând cu ora 06.00 se va asigura traficul rutier pe o singură bandă de circulație.

Verificările vor fi efectuate de CNAIR, in calitate de administrator al drumului public și APA NOVA, în calitate de deținător al rețelei publice de apă, cu această ocazie stabilindu-se și durata necesară remedierii, cât și restricțiile ce urmează a fi aplicate.

Având în vedere aceste aspecte, Brigada Rutieră solicită conducătorilor de autovehicule să circule cu prudenţă, să respecte semnificaţia indicatoarelor rutiere montate temporar în zonă, precum şi semnalele poliţiştilor rutieri.

Pietonii au obligaţia să circule numai pe trotuare, să traverseze strada prin locurile special amenajate şi semnalizate sau la culoarea verde a semaforului electric, după o temeinică asigurare şi să nu staţioneze pe partea carosabilă.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Corupție și afaceri de tip cartel la ANSVSA. Păle ar fi...

Ies la iveală cazuri grave de corupție din rândurile doctorilor veterinari. Dănuț Păle, Subsecretarul de Stat din ANSVSA, ar fi cerut scoaterea de pe...

Tânăr de 33 de ani, dispărut subit de patru zile din...

Familia tânărului a apelat la Poliție, dar până acum pe site-ul IGPR numele acestuia nu figurează la persoane dispărute. Cotidianul Puterea a fost contactat astãzi...