Rețete pentru pofticioși: Cele peste 120 de feluri de mâncare ale lui Jamie Oliver, în România

O nouă carte de rețete a lui Jamie Oliver, denumită „7 feluri”, a apărut și în România și cuprinde peste 120 de feluri de mâncare folosind doar câteva ingrediente.

O continuare a bestsellerului „5 ingrediente”, noua colecţie de reţete reinventează cele mai populare ingrediente din coşul de cumpărături, din care rezultă şapte feluri creative: câte unul pentru fiecare zi a săptămânii. Jamie aduce idei noi pentru ingredientele pe care deja le cunoaştem şi le iubim, precum piept de pui, filé de somon, carne tocată, vinete, ouă, cartofi, ciuperci sau ardei. Din această carte, apărută recent la Curtea Veche Publishing, mai puteteți afla că un broccoli se poate găti şi altfel decât fiert, un avocado e delicios şi nu doar întins pe pâine, iar pentru puiul la cuptor de la final de săptămână există şi alte variante.

Cartea se concentrează pe obiceiurile cititorilor

Dintre toate cărţile lui Jamie de până acum, #7feluri e considerată cartea care se concentrează cel mai bine pe nevoile şi obiceiurile cititorilor săi: „Haideţi să recunoaştem, avem vieţi foarte încărcate, iar în ultima vreme parcă se aşteaptă din ce în ce mai mult de la noi şi de la timpul nostru. […] M‑am uitat cu atenţie la datele concrete privind alimentele pe care ni le punem tot timpul în coşul de cumpărături şi am construit această carte în jurul celor 18 ingrediente‑cheie care apar constant în statistici”, spune Jamie Oliver.

Jamie Oliver este un fenomen global în domeniul culinar şi al campaniilor pe această temă. În cele două decenii de carieră ca vedetă de televiziune şi autor de cărţi de bucate, a convins milioane de oameni să îndrăgească gătitul, alegând mâncăruri delicioase, proaspete, preparate integral acasă. Prin intermediul organizaţiei lui, Jamie conduce o adevărată revoluţie gastronomică pe mapamond, cu scopul de a reduce obezitatea la copii şi de a menţine sănătatea şi bunăstarea tuturor prin intermediul unei alimentaţii corecte.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...