Revine formația ABBA pe firmament?

Liderul trupei ABBA, Björn Ulvaeus, spune că membrii formației s-au întâlnit la Stockholm pentru a pune la cale reunirea grupului și au intrat deja în studioul de înregistrări.

„Va fi muzică nouă anul acesta, cu certitudine, nu se pune problema că s-ar putea întâmpla, se va întâmpla”, afirmă solistul-compozitor. Benny Andersson, Agnetha Faltskog și Frida Lyndstad l-au urmat în studio și au tras deja primele acorduri.

Björn Ulvaeus, ajuns la 76 de ani, a comandat un studiu care să arate cum ar trebui reformată industria muzicală, în funcție de preferințele ascultătorilor. “Rebalancing the Song Economy”, realizat de Midia Research, o companie specializată în muzică și digital media, a fost publicat luna trecută – iar Björn a vorbit despre planul de redresare a industriei muzicale, dar și despre viitorul ABBA, potrivit New York Times.

Ce se întâmplă?

Întrebat care sunt cei mai buni compozitori ai momentului, el crede că „Billie Eilish este interesantă. Normal că o admir pe Taylor Swift. Și pe Rihanna. Le consider artiste complete – modul în care dezvoltă compoziția și crează o entitate artistică. Mi se pare foarte interesant, mult mai interesant față de artiștii pop, de tip Disney”.

El spune că este o coincidență că a ales doar artiști femei. „Sau poate subconștientul meu a ales doar femei. Poate pentru că am fost în studio cu două femei, nu demult”.

„Eu și Benny am scris textele pentru câteva piese noi și va fi ceva muzică nouă de la ABBA în toamnă. Dar nu am voie să spun mai mult. Îmi pare rău. V-aș fi spus tot, dar nu pot. Tot ce pot spune este că a fost fantastic să fim iar în studioul de înregistrări [..] Ne-am uitat unii la alții și ne întrebam în sinea noastră: ‘Ce se întâmplă?’”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Atac cu 130 de rachete în Tel Aviv. Ambasadorul Israelului în...

Ploaie de rachete lansate din Fâşia Gaza spre metropola israeliană Tel Aviv. Mişcarea islamistă Hamas a anunţat marţi seara că a lansat 130 de...

India va depăși China la numărul de locuitori, în acest an

India ar putea fi țara cea mai populată din lume până la mijlocul acestui an, depășind China cu aproape trei milioane de locuitori, potrivit...