Revoltă după o petrecere uriașă într-un club din Capitală: Pentru asta stau toți elevii cu mască, până la 8-9 ore pe zi? (video)

Mai mulți internauți s-au revoltat pe o rețea de socializare după apariția unor imagini de la o petrecere uriașă într-un club din Capitală unde regulile sanitare au fost ignorate complet.

„Pentru asta îmi petrec 8 h/zi la locul de muncă purtând mască și vizieră? Pentru asta stau toți elevii cu mască, până la 8-9 ore pe zi? Pentru asta s-a trecut la învățământul hibrid, în care ai parte de educație din 2 în 2 săptămâni?”, a scris o persoană pe rețeaua socială.

https://www.facebook.com/100000235683898/videos/4874342542583554/

Ulterior, Poliția Capitalei a anunțat că organizatorul evenimentului și administratorul societății comerciale au primit fiecare câte o amendă de 10.000 de lei.

„Urmare a imaginilor apărute în spațiul public, privind desfășurarea unui eveniment, pe terasa unui club din sectorul 1 al municipiului București, vă aducem la cunoștință următoarele : A fost aplicată o sancțiune contravențională, în cuantum de 10.000 de lei, organizatorului evenimentului, conform HG. nr. 782 din 2020, precum și o altă sancțiune contravențională, tot în cuantum de 10.000 de lei, administratorului societății comerciale, în spațiul căreia a avut loc evenimentul”, transmite Poliția.

„De asemenea, a fost aplicată și o sancțiune contravențională, conform Legii nr. 61/1991 , pentru tulburarea liniștii și ordinii publice, sancțiune în valoare de 1.500 de lei. Totodată, se continuă verificările, pentru identificarea și sancționarea participanților, care au încălcat normele de protecție sanitară”, se mai arată în comunicatul instituției.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Ultimele articole