Revolut oferă, de azi, servicii bancare și în România

Revolut, aplicația financiară cu peste 15 milioane de utilizatori a anunțat astăzi operaționalizarea licenței sale bancare în România. Clienții din România care aleg să folosească aplicația vor avea protecție pentru depozite în baza Schemei Europene de Garantare a Depozitelor, și vor primi servicii adiționale.

Utilizatorii din România au acum posibilitatea să opteze pentru transferul la noua bancă pentru a beneficia de servicii adiționale prin intermediul aplicației. Procesul de transfer durează doar câteva minute. Peste 1,3 milioane de români au cont și folosesc serviciile oferite pentru a-și gestiona mai bine banii. Reprezentanții companiei sunt convinși  că introducerea protecției pentru depozite, alături de serviciile și funcționalitățile pe care Revolut le oferă deja, vor aduce mai mult control și siguranță clienților.

“Revolut este fintech-ul cu cea mai rapidă creștere din Europa și acest lucru se datorează faptului că ne-am prioritizat întotdeauna clienții. Un rol important îl are de asemenea și designul de produs, faptul că nu percepem taxe și comisioane ascunse și construim constant produse financiare inovatoare”, a declarat Virgilijus Mirkės, Chief Executive Officer la Revolut Bank.

Grupul a obținut investiții în valoare de aproape 1 miliard de dolari și a fost recent evaluată la 5,5 miliarde de dolari. În cinci ani, Revolut a atras peste 15 milioane de clienți din întreaga lume. Compania a lansat operațiunile bancare anul trecut, în Polonia și Lituania, și oferă deja servicii de creditare competitive în ambele țări. Licențele bancare specializate permit oferirea de servicii bancare limitate prin intermediul aplicației împreună cu o matrice de servicii și produse financiare care sunt oferite de alte companii din grup.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Un autocar cu 44 de pasageri a luat foc pe A1,...

Un autocar în care se aflau 44 de pasageri a luat foc marți dimineață, pe autostrada A1, între Sebeș și Sibiu. Călătorii au reușit...

Eveniment: 60 de universităţi din România îşi vor prezenta oferta educaţională...

Un număr de 60 de universităţi cu peste 6.000 de programe de studiu pentru licenţă, masterat şi doctorat îşi vor prezenta oferta educaţională online,...