Rezultatele înregistrate azi, de sportivii români la Jocurile Olimpice de iarnă 2022

Paul Constantin Pepene s-a clasat pe locul 30 în proba de 15 kilometri stil clasic, din cadrul concursului de schi fond al Jocurilor Olimpice Beijing 2022.

Pepene a fost portdrapel al României alături de Raluca Strămăturaru. Sportivul român a participat şi duminică la proba de skiatlon 40 km, unde s-a clasat pe locul 28. Celălalt român care a concurat în proba de vineri a fost Raul Popa, acesta clasându-se pe locul 64. Proba a fost câştigată de Livo Niskanen, din Finlanda, urmat de rusul Alexander Bolşunov şi norvegianul Johannes Klaebo.

La bitalon, sprint feminin, românca Natalia Uşkina s-a clasat pe locul 71, concursul fiind câştigat de norvegianca Marte Olsbu Roeiseland, urmată de suedeza Elvira Oeberg şi de italianca Dorothea Wierer.

Tot vineri, Daniel Cacina a trecut de calificările probei de LH individual din cadrul competiţiei de sărituri cu schiurile de la Jocurile Olimpice de iarnă. Românul a încheiat calificările pe locul 44. Doar primii 50 de sportive au acces în faza următoare. La rândul lui, Andrei Feldorean s-a clasat pe locul 52, astfel că nu a trecut de calificări. Daniel Cacina va evolua sâmbătă în concursul de sărituri cu schiurile de la trambulina mare.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Un autocar cu 44 de pasageri a luat foc pe A1,...

Un autocar în care se aflau 44 de pasageri a luat foc marți dimineață, pe autostrada A1, între Sebeș și Sibiu. Călătorii au reușit...

Aeroportul Otopeni – Haos, bătaie de joc, indiferență și multă așteptare

Încă o „performanță” marca Mîndrescu: de mai bine de o jumătate de an, plecarea, dar mai ales sosirea, pe Aeroportul Internațional Henri Coandă, fost...