Rică Răducanu, despre aventura vieții: ”A luat foc spitalul şi am sărit pe geam!”

Rică Răducanu a trecut prin clipe de groază anul acesta, în timpul pandemiei. Fostul mare portar a fost internat la spitalul Matei Balş, după ce s-a infectat cu COVID-19.

Răducanu a declarat că a trecut prin clipe de groază după ce a izbucnit un incendiu la spital. Fostul sportive a sărit de la etaj pentru a scăpa.

„Am trecut prin boală. Am fost în spital şi cu nevasta. Chiar atunci când a luat foc spitalul (n.r. incendiul de la „Matei Balş”), am sărit de la etaj. Am sărit! N-am luat-o pe uşă! Eram la etajul 1, eram învăţat cu săriturile. N-a fost o problemă. Nu mi-am rupt nimic. A fost rău tare! 

Cred că şi corpul a fost tare, fiind sportiv. Plus că am fost sportiv cuminte, n-am fumat, n-am băut cafele. Nici acum nu sunt… Poate din motivul ăsta. M-am vaccinat şi a 3-a oară, mi-au zis şi acolo că am anticorpi. Înseamnă că am corpul bun! Îmi pare rău totuşi pentru lume. Vreau să fie ca înainte, să ne revedem, să ne pupăm. Stăm mereu cu masca aia… E urât”, a povestit Rică Răducanu pentru gsp.ro.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Petrecere PORNO de 8 Martie în cel mai luxos club din...

Mai multe doamne și domnișoare din lumea politică și din lumea de business a Bucureștiului au petrecut într-un club luxos alături de un bărbat...

Un autocar cu 44 de pasageri a luat foc pe A1,...

Un autocar în care se aflau 44 de pasageri a luat foc marți dimineață, pe autostrada A1, între Sebeș și Sibiu. Călătorii au reușit...