Rihanna, declarată „Erou național” în țara care tocmai a devenit republică (VIDEO)

Barbados a renunțat la Regina Elisabeta a Marii Britanii ca șef de stat, devenind marți o nouă republică, cu primul său președinte și rupând ultimele legături coloniale rămase după aproape 400 de ani de la sosirea primelor nave englezești pe această insulă din Caraibe.

Potrivit Reuters, la miezul nopții, noua republică s-a născut în uralele a sute de oameni care se aflau pe podul Chamberlain din capitala Bridgetown. O salvă de 21 de tunuri a fost trasă în timp ce imnul național al Barbadosului a fost cântat într-o Piață a Eroilor plină de oameni. După un spectacol de dans și muzică, completat de discursuri care celebrau sfârșitul colonialismului, Sandra Mason a depus jurământul în calitate de prim președinte al Barbados.

Fie ca tu să continui să strălucești ca un diamant

Cântăreața Rihanna, originară din Barbados, a participat, de asemenea, la ceremonie și a fost declarată erou național. Premierul Mia Mottley a anunțat că tinerei de 33 de ani i se va conferi onoarea de Erou Național al Barbados în aplauzele publicului. Rihanna a fost chemată în fața mulțimii pentru a fi felicitată de Mottley.
„Fie ca tu să continui să strălucești ca un diamant și să aduci onoare națiunii tale prin operele tale, prin acțiunile tale”, i-a spus Mottley Rihannei, făcând referire la single-ul „Diamonds” al cântăreței.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Wizz Air introduce trei curse noi din Cluj Napoca

Care este numărul de telefon al Wizz Air pentru România fără...

Călătorii care au întrebări sau nelămuri legate de rezervările de bilete de avion de la Wiz Air întâmpină, de regulă, dificultăți în a contacta...

Hamburger cu carne de plastic la McDonald’s în București EXCLUSIV

Hamburger cu carne de plastic la McDonald’s, da ați citit bine. Ieri am avut parte de cea  mai urâtă experință pe care o puteam...