Robert De Niro , ”foarte fericit” pentru că prietenul său Al Pacino va fi din nou tată

Știm că, la vârsta de 79 de ani, Robert De Niro tocmai se bucură că este din nou tată, în timp ce Al Pacino, 83 de ani, se pregătește pentru același eveniment. 

Cei doi legendari actori ai filmului american au multe puncte commune: ambii sunt italo-americani, au urmat cursurile Actors Studio al Lee Strasberg și au obținut primele roluri în film la începutul anilor 1970. Dar cel mai important, cei doi sunt prieteni de o viață. Așa că e normal să ne imaginăm cum ambii își hrănesc bebelușii cu biberonul…

Cei doi actori au deja o familie: cu șapte copii Robert De Niro și cu patru, Al Pacino, inclusiv fiecare dintre ei au gemeni în vârstă de peste 20 de ani, de altfel, un alt punct comun.

Iată câteva argumente pentru care actorul din ”Taxi Driver”, care a fost recent la Festivalul de la Cannes, l-a evocat pe amicul său care va fi în curând din nou tată, cu ocazia unui interviu acordat publicației Today Show.

Robert De Niro a spus că este ”foarte fericit” pentru actorul din ”Nașul”, care așteaptă cel de-al patrulea copil, care va fi primul împreună cu partenara actuală Noor Alfallah, 29 de ani.

Al Pacino este deja tatăl lui Julie, 33 de ani, și al gemenilor Anton și Olivia, 22 de ani, iar Robert De Niro, al lui Drena, 51 de ani, Raphael, 46 de ani, al gemenilor Julian și Aaron, 27 de ani, Elliot, 25 de ani … și Gia de câteva săptămâni.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Stop joc. PSD și PNL au decis: Braț la braț, la...

Jocurile politice între PSD și PNL privind cele patru rânduri de alegeri de anul viitor au intrat în linie dreaptă și deja cele două...

Directorul Florin Nicolae, pas cu pas, mușamalizează aranjamentul mafiot regizat de...

Directorul general al Agenției Domeniilor Statului (ADS), Florin Nicolae, face eforturi disperate să mușamalizeze aranjamentul mafiot „țesut” de fostul director George Sava, prin care...