Robert Negoiţă, dezvăluiri despre mafia retrocedărilor

„Încep să explodeze şi bombele intră în scenă mâna dreaptă a premierului Orban”, spune primarul sectorului 3 Robert Negoiță pe contul său de socializare.

Robert Negoiță, candidat la un nou mandat de primar al Sectorului 3, a publicat pe contul lui de socializare „Episodul 2” despre ceea ce el anunţă a fi o serie de dezvălurii despre „mafia retrocedărilor”. Fostul edil, suspendat din funcţie prin ordinul Prefectului Capitalei, a invocat numele lui Antonel Tănase, șeful Secretariatului.

Acesta a scris că va continua dezvăluirile despre mafia retrocedărilor și presiunile imense pe care le face șeful Secretariatului în aceste zile pentru a pune mâna pe hălcile de spații verzi și parcuri pe care le-a furat din Sectorul 3. „Prima – Ludovic Orban, nimeni altul decât premierul României, spune imediat după suspendarea mea: “Trebuie sa scăpăm de Robert Negoiță!”.

Celălalt individ, trimis de PSD de această dată, să-și dea mâna cu interesele dubioase ale acestor inși, un om cu antecedente serioase în zona matrapazlâcurilor cu retrocedări de terenuri și cu exproprieri bănoase la nivelul întregii capitale, amenință toți angajații Primăriei și face presiuni “să dea orice despre Negoiță””, a precizat Robert Negoiţă, pe Facebook.

Robert Negoiţă anunţă că i-a fost sigilat biroul de la Primăria Sectorului 3. Acesta suține că nu a fost lăsat să-și ia lucrurile personale din birou. Mai mult, Negoiță susține că există o alință PSD- PNL la Sectorul 3 care are interese secrete privind spațiile verzi din acest sector considerând că există  „combinații politice cu mize de miliarde. Ori sunt complici, ori sunt luați de fraieri”, mai scrie Negoiță. Primarul din sectorul 3 povestește că e vorba de un interes imens pentru Parcul IOR.

„Așa se face că s-au așezat noaptea ca hoții la o masă în IOR, înțeleg că le-a plăcut foarte mult parcul nostru, și au început să pună pe hârtie planuri mai elaborate de șantaj, amenințări și scenarii fanteziste, doar, doar, vor reuși să rezolve tema pe care au primit-o în Sectorul 3”. Negoiță susține că va revei cu noi dezvăluiri. „Pe 28, totul revine la normal. Tic- tac, tic- tac…”, a mai scris Robert Negoiţă, pe Facebook.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Un autocar cu 44 de pasageri a luat foc pe A1,...

Un autocar în care se aflau 44 de pasageri a luat foc marți dimineață, pe autostrada A1, între Sebeș și Sibiu. Călătorii au reușit...

Eveniment: 60 de universităţi din România îşi vor prezenta oferta educaţională...

Un număr de 60 de universităţi cu peste 6.000 de programe de studiu pentru licenţă, masterat şi doctorat îşi vor prezenta oferta educaţională online,...