Robert Negoiţă vrea jucăria lui Firea?

Proaspăt reales primar la Sectorul 3 din partea Alianţei Pro Bucureşti 2020, Robert Negoiţă zgârie din nou la uşa din Kiseleff, pentru că vrea să ajungă şeful organizaţiei PSD Bucureşti, în locul Gabrielei Firea.

Negoiţă, care părăsise PSD, vine acum cu tupeu pentru că a rămas primar şi vrea să se folosească de asta ca să revină pe o functie mai înaltă în PSD. Deși înainte de alegerile locale, Negoiţă i-a lăsat pe social-democrati cu ochii în soare, a avut grijă să nu se inscrie în Pro România. A făcut asta pentru că o trecere la alt partid, ulterior câștigării alegerilor, i-ar fi adus pierderea mandatului.

Artizanul din umbra al acestei şmecherii, care include şi asa zisa Alianţă Pro Bucureşti 2020, a fost Nicu Bănicioiu, vechi prieten şi coleg în PSD, acum plecat la Pro România.

Rămâne de văzut dacă actualul preşedinte al PSD, Marcel Ciolacu, îl va alege pe Robert Negoiţă, un primar de sector, cu viitor incert, sau o va prefera pe Gabriela Firea, care încă mai poate să aducă voturi pentru alegerile parlamentare ce bat la uşă. Situatia este cu atât mai interesantă cu cât, de când Marcel Ciolacu a preluat şefia partidului, noua conducere a boicotat-o constant pe Firea.

Motivul real este, spun gurile rele, că lui Ciolacu îi este teamă ca Firea să nu-i ia şefia PSD. Doar că este posibil ca socoteala de acasă să nu se potrivească cu aia din târg, iar boicotul care a făcut ca Gabriela Firea să piardă Primăria Generală, să se întoarcă împotriva lui Marcel Ciolacu. Cu mai mult timp liber la dispoziţie, Firea este vedeta mass-media din ultima lună. Anumite surse spun că vrea în continuare atât şefia PSD, cât şi o candidatură la prezidenţiale, iar pentru asta are nevoie inclusiv de sprijinul organizaţiei PSD Bucureşti.

Așa că întrebarea care se pune este de fapt următoarea: Pe cine vrea să lase Robert Negoiţă fără jucărie, pe Firea sau Pe Ciolacu?

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Un autocar cu 44 de pasageri a luat foc pe A1,...

Un autocar în care se aflau 44 de pasageri a luat foc marți dimineață, pe autostrada A1, între Sebeș și Sibiu. Călătorii au reușit...

Eveniment: 60 de universităţi din România îşi vor prezenta oferta educaţională...

Un număr de 60 de universităţi cu peste 6.000 de programe de studiu pentru licenţă, masterat şi doctorat îşi vor prezenta oferta educaţională online,...