Rolling Stone, „mesaj” de 13 secunde, care îi stârneşte pe toţi fanii

Formaţia britanică Rolling Stone a publicat pe reţelele sociale un mesaj referitor la turneul european din acest an, dedicat împlinirii a şase decenii de activitate muzicală, fără a dezvălui însă detalii, relatează AFP.

Este vorba despre o secvenţă de 13 secunde care îi stârneşte pe toţi fanii Rolling Stones de pe Bătrânul Continent. Pe primele acorduri ale unuia dintre hiturile trupei, „Can’t you hear me knocking?” din 1971, poate fi văzut faimosul logo roşu al formaţiei – buze roşii şi limba scoasă – amplasat în mai multe zone de pe glob, fără ca oraşele să poată fi identificate cu exactitate.

Conform practicii consacrate, Rolling Stone urmează să anunţe detaliile referitoare la turneul european în zilele următoare. În Franţa, oraşele Paris şi Lyon s-ar număra printre acestea. Emmanuel Grégoire, prim-adjunctul primarului Parisului, a postat deja pe Twitter o animaţie cu celebrul logo al trupei, cu Turnul Eiffel deasupra. „Lyon este încă în cursă, iar (concertul Rolling Stone) ar trebui să aibă loc pe 19 iulie pe Groupama Stadium”, a scris recent cotidianul régional Le Progres.

În Belgia, titlul altui hit al formaţiei, „Start me up„, însoţit de logo, a fost proiectat pe un turn de telecomunicaţii din Bruxelles. Iar o pagină întreagă conţinând cuvintele „Pleased to meet you” (din piesa „Sympathy for the devil”) a apărut în ziarul belgian Le Soir, care a anunţat online un concert al trupei pe stadionul Roi Baudouin, pe 10 iulie.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...