Roman Abramovici a renunțat la Chelsea, dar rămâne proprietar!

Roman Abramovici a anunțat că renunță la conducerea Chelsea, dar rămâne în continuare proprietarul clubului. Anunțul vine în contextul în care miliardarul a fost acuzat că este un apropiat al lui Vladimir Putin și că este posibil să nu ai poată avea acces în Marea Britanie.

În timpul celor aproape 20 de ani de când mă aflu în conducerea clubului Chelsea, mi-am văzut rolul ca al unui tutore pentru club, al cărui job este de a asigura obținerea unor succese cât mai mari și a construi pentru viitor, în timp ce are și un rol pozitiv în comunitate.

Am luat mereu decizii pentru interesul clubului și păstrez aceste valori. De aceea, astăzi, acord controlul asupra clubului persoanelor de încredere din Fundația caritabilă Chelsea. Cred că Fundația este, în aceste momente, în cea mai bună poziție pentru a avea grijă de club, jucători, staff și fani”, se arată în comunicatul semnat de Roman Abramovici, potrivit CNN.

Un membru al parlamentului britanic, laburistul Chris Bryant, a cerut chiar ca Abramovici să fie „deposedat” de clubul de fotbal englez. Roman Abramovici a investit peste 2.2 miliarde de euro la Chelsea de când a preluat clubul în 2003.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Ultimele articole