Român condamnat în Franța și Belgia pentru 12 furturi. Bărbatul a fost prins în Slatina

Un român ce este urmărit internațional pentru că a comis în total 12 furturi în Franța și Belgia a fost depistat și prins în Slatina.

„La data de 11 mai a.c., polițiștii Serviciului de Investigații Criminale din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Olt au pus în executare un mandat european de arestare, faţă de un bărbat, de 40 de ani, din municipiul Slatina, județul Olt”, transmite IGPR.

Autoritățile judiciare din Franţa au emis pe numele bărbatului un mandat european de arestare. Acesta a fost condamnat la 5 ani de închisoare, pentru săvârşirea a 10 infracţiuni de furt.

Acesta a primit condamnarea în 2018. Bărbatul se face vinovat de furtul unor unelte agricole, utilaje, parfumuri și bijuterii.

De asemenea, pe numele acestuia, autoritățile judiciare din Belgia au emis un mandat european de arestare, în vederea executării unei pedepse de 5 ani de închisoare, pentru săvârşirea a 2 infracţiuni de furt, în anul 2018, constând în sustragerea de unelte sau utilaje agricole.

„Schimbul de date şi informaţii a fost realizat prin Biroul Sirene – Centrul de Cooperare Poliţienească Internaţională. Polițiștii de investigații criminale au prezentat urmăritul internațional Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Craiova, fiind reținut pentru 24 ore”, arată IGPR.

Acesta a fost încarcerat în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă Dolj.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Un autocar cu 44 de pasageri a luat foc pe A1,...

Un autocar în care se aflau 44 de pasageri a luat foc marți dimineață, pe autostrada A1, între Sebeș și Sibiu. Călătorii au reușit...

Eveniment: 60 de universităţi din România îşi vor prezenta oferta educaţională...

Un număr de 60 de universităţi cu peste 6.000 de programe de studiu pentru licenţă, masterat şi doctorat îşi vor prezenta oferta educaţională online,...