Români și italieni, întru cultură

Recent, în incinta Basilica di San Lorenzo din Roma, a avut loc o expoziție de artă contemporană și iconografie. Aceasta a fost organizată la inițiativa președintelui Asociației “Arte e Curiosità…e non solo”, Anna Nuțu.

Expoziția a prezentat tablouri ale artiștilor Donato D’Angelo, Stefano Fedeli, Marina di Casamassimi, Massimo Sette, Marisa Beccaceci, Anna Nutu, Vasilia Safta, Letizia Marsala, Donatella Torcio și Maria Cristina Lucidi.

Evenimentul s-a  bucurat de prezența consulilor Mihaela și Daniel Beșliu, din partea Consulatului General al României la Roma, a ambasadorului României la Roma, Gabriela Dancău, dar și de cea a unor oficiali italieni din regiunea Lazio, precum Fabrizio Ghera, Jaime Trujillo Jimmi, Maurzio Esposito, Michele Polini. Mesajul întâlnirii a fost că arta și frumosul unesc culturi și comunități.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

O polițistă de la Rutieră înjură ca la ușa cortului. Conducerea...

O polițistă din București s-a filmat cu cameră body cam din dotare în timp ce înjura ca la ușa cortului un șofer tras pe...

Un autocar cu 44 de pasageri a luat foc pe A1,...

Un autocar în care se aflau 44 de pasageri a luat foc marți dimineață, pe autostrada A1, între Sebeș și Sibiu. Călătorii au reușit...