România, aproape de un rezultat mare cu Argentina, la rugby. Stadionul Naţional ”Arcul de Triumf” a fost inaugurat

Naţionala de rugby a Argentinei a învins reprezentativa României, cu scorul de 24-17 (17-9), sâmbătă seară, într-un meci-test. Cu acest prilej, Stadionul Naţional ”Arcul de Triumf” din Bucureşti a fost inaugurat. Circa 4.000 de spectatori au fost prezenți pe noua arenă din apropierea Mănăstirii Cașin.

Scorul a fost deschis de ”Stejari” care au transformat o lovitură de pedeapsă, prin Ionel Melinte, în minutul 5. În minutul 15, Rodrigo Bruni a reuşit primul eseu pentru oaspeţi, netransformat. Românii au revenit în avantaj prin acelaşi Melinte după doar şapte minute.

La pauză, scorul a fost 17-9 pentru Argentina. În minutul 62, acelaşi Ionel Melinte a fructificat o nouă lovitură de pedeapsă, restabilind egalitatea, scor 17-17.

Argentina a fost mai atentă în finalul jocului, dar per ansamblu România a evoluat de la egal la egal cu ocupanta locului 9 în clasamentul Mondial. România se află pe 18.

România a început în următoarea formulă de start: 1. Alexandru Savin (CSA Steaua) 2. Eugen Căpăţînă (SCM Timişoara), 3. Alexandru Ţăruş (Rouen), 4. Florian Roşu (CSM Ştiinţa Baia Mare), 5. Adrian Moţoc (Stade Aurillacois), 6. Cristi Chirică (Sporting Club Appameen), 7. Cristi Boboc (ACS Tomitanii), 8. Andre Gorin (Hyères-Carqueiranne-La Crau) C, 9. Gabriel Rupanu (SCM Timişoara), 10. Daniel Plai (CSA Steaua), 11. Nicolas Onuţu (CS Vienne), 12. Alexandru Bucur (CSM Ştiinţa Baia Mare), 13. Taylor Gontineac (Rouen), 14. Ionuţ Dumitru (CSA Steaua), 15. Ionel Melinte (SCM Timişoara).

Rezerve: 16. Florin Bărdaşu (CSA Steaua), 17. Ionel Badiu (Valence Romans Drome), 18. Vasile Bălan (CSA Steaua), 19. Marius Antonescu (Bourg en Bresse), 20. Mihai Macovei (Colomiers), 21. Vlad Neculau (SCM Timişoara), 22. Florin Surugiu (CSA Steaua), 23. Robert Neagu (CSA Steaua)

Confruntarea test World Rugby dintre naţionala de rugby a României şi reprezentativa Scoţiei, programată pe data de 10 iulie, la Bucureşti, nu va mai avea loc din cauza situaţiei sanitare existente în rândul echipei scoţiene.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Un autocar cu 44 de pasageri a luat foc pe A1,...

Un autocar în care se aflau 44 de pasageri a luat foc marți dimineață, pe autostrada A1, între Sebeș și Sibiu. Călătorii au reușit...

Hamburger cu carne de plastic la McDonald’s în București EXCLUSIV

Hamburger cu carne de plastic la McDonald’s, da ați citit bine. Ieri am avut parte de cea  mai urâtă experință pe care o puteam...