România: Cea mai mare lecție despre vaccinare (VIDEO)

Ministerul Educației și Reprezentanța UNICEF în România au organizat astăzi briefingul de presă privind inițiativa „Cea mai mare lecție despre vaccinare”.

Evenimentul s- desfășurat la  sediul Ministerului Educației din București și a fost onorat de prezența Ministrului Educației, Sorin Cîmpeanu, a Reprezentantului UNICEF în România, domnul Pieter Bult, a Președintelui Comitetului Național de Coordonare a Activităților privind Vaccinarea împotriva COVID-19 (CNCAV), Valeriu Gheorghiță, precum și a Președintelui Consiliului Național al Elevilor (CNE), Silviu Morcan.

Profesorii, invitați să se alăture demersului

„Cea mai mare lecție despre vaccinare” are loc în perioada 20 septembrie – 10 octombrie 2021 sub formă de activitate didactică predată elevilor, cu scopul informării corecte a elevilor în privința vaccinării și a măsurilor de siguranță sanitară în școală. Profesorii sunt invitați să se alăture acestui demers și să realizeze, împreună cu elevii, o oră de educație despre vaccinare și acțiunile colective pe care le pot realiza pentru limitarea răspândirii coronavirusului și creșterea eforturilor de continuare a educatiei cu prezența fizică în toate școlile din România.

Profesorii pot să se înscrie în program accesând linkul www.gie.ro/lectievaccinare, iar de aici pot descărca materialele suport pentru a-și desfășura lecția. Lecția este accesibilă copiilor, adaptată situației pandemice actuale și este menită sa le ofere informațiile și să le dezvolte abilitățile necesare rezolvării problemelor.

Video de la evenimentul desfășurat azi la Ministerul Eucației: https://www.facebook.com/www.edu.ro/videos/240488874691642/

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...