România se alătură țărilor care ajută Franța la stingerea incendiilor. Președintele Macron salută ”solidaritatea europeană”

Germania, Grecia, Polonia, România și Austria ajută Franța în lupta cu incendiile, a anunțat președintele Emmanuel Macron.

„Germania, Grecia, Polonia și în orele următoare România și Austria: partenerii noștri vin în ajutorul Franței în fața incendiilor. Le mulțumesc. Solidaritatea europeană este pusă în aplicare”, a scris Emmanuel Macron pe contul de Twitter.

În zona Gironde din sud-vestul Franței, 6.800 de hectare au fost distruse și peste 2.000 de locuitori au fost evacuați, a subliniat, joi, președintele Macron, care a salutat ”solidaritatea europenă”, transmite Europe 1.

În prezent, peste 10.000 de pompieri și personal de securitate civilă sunt mobilizați pentru stingerea incendiilor. Cu curaj și determinare … a scris președintele Franței, numindu-i pe pompieri, ”eroii noștri”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Corupție și afaceri de tip cartel la ANSVSA. Păle ar fi...

Ies la iveală cazuri grave de corupție din rândurile doctorilor veterinari. Dănuț Păle, Subsecretarul de Stat din ANSVSA, ar fi cerut scoaterea de pe...

Tânăr de 33 de ani, dispărut subit de patru zile din...

Familia tânărului a apelat la Poliție, dar până acum pe site-ul IGPR numele acestuia nu figurează la persoane dispărute. Cotidianul Puterea a fost contactat astãzi...