România tot prin foc se trezește? Alții mor în atentate, noi le facem cu mâna noastră

În România anului 2020 arde inima unui spital, au murit 10 pacienți arși de vii. Un medic sare în foc pentru a salva alți pacienți.

Nucleul unui spital din România a ars zeci de minute, mânerele paturilor din secția ATI s-au topit din cauza căldurii. La Piatra Neamț, secția ATI a spitalului s-a transformat într-un cuptor, unii pacienți arși nu pot fi identificați, s-au topit furtunele pe ei într-un minut.

Aceasta tragedie arată înca odată în ce dezastru suntem ca țară. Deși s-a încercat o vopsire a adevăratei tragedii, întâmplarea este mult mai gravă decât la COLECTIV deoarece s-a petrecut în inima sistemului de prim ajutor. În acel loc de „speranță”. Mai mult, se vor deconta… toți morții de COVID, care poate au murit tocmai din cauza acestei lipsei de reforme. Secțiile ATI au fost cele mai mediatizate structuri.

În urmă cu cinci ani a ars Colectiv, un club de rock, 64 de tineri și-au pierdut viața. România tot prin foc se trezește, în urmă cu 10 ani a ars nucleul țării, maternitatea Giulești, șapte bebeluși au murit.

Fraților, dacă moare medicul EROU… explodează bomba atomică? Țara și așa era bombă. Tragedia din Piatra Neamț scade numărul de coronaviruși? Își dă demisia Ludovic Orban? Nenorocirea de azi a terminat PNL?

Care vor fi efectele sociale și politice după această tragedie?

PSD e de vină? PNL e de vină? Dacă nu demisionează guvernul Orban,

PNL cade de pe orbită? Demisia poate spăla macar parțial onoarea PNL…

Nu contează absolut nimic, la COLECTIV patronii și focul au fost de vină, dar guvernul a căzut și a plătit politic, astăzi, Guvernul PNL de un an putea să facă curătenie, măcar.

Degeaba încearcă liderii PNL să scoată PSD-ul vinovat, după aproape 20 de ore la de tragedie, nicio demisie, nimic.

Aș paria că dacă nu cade guvernul Orban sau nu pleacă prin demisie, PSD ia legislativele, toată țara va legitima PSD, prin analogie cu COLECTIV 2015.

Un astfel de incendiu, într-un spital, este mult mai „nejustificat” și tragic decât unul într-un club. Este mult mai impardonabilă tragedia, într-un club de rock multe sunt incontrolabile, se dau artificii, se fumează.

România fierbea deja

Tragedia de aseară alimentează mișcarea contestatare a COVID, legitimează PSD prin analogie, PSD nici nu trebuie să mai joace, e suficient sa joace prost PNL și pesediștii sunt învingători. România habar nu are ce a pățit medicul erou, unii zic de medic că are arsuri de 80% alții de 60 sau 40%. Mai mult, spitalul de la Lețcani suport covid care avea 100 de paturi era gol. Îi înghesuiau pe toți aici

Tragedia de azi… taie practic orice posibilitate a Guvernului de a spori măsurile restrictive anti COVID. Un pariu, după tragedia de aseară băieții încep să scadă pandemia în România.

Dragi guvernanți, nu contează cine este la putere, faceți ceva pentru țara asta!!!

De final, pe cei 10 pacienți bolnavi de coronavirus, arși de vii, îi trec drept morți de covid?

Asta ar fi ironia acestui guvern bolnav ….

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...