România va organiza, în premieră, una dintre cele mai importante competiții de Counter Strike

România va organiza, în premieră, una dintre cele mai importante competiții de Counter Strike, anunță vicepreședintele Asociației Române de Esport.

România are un istoric impecabil în realizarea evenimentelor de gaming și esports, iar acest pas este o recunoaștere a eforturilor depuse de federația română în acest domeniu”, declară Mihai Daniel Cotos, vicepreședintele Asociației Române de Esport.

Astfel, între 23 și 25 august în țara noastră va avea loc Global Offensive, una din cele mai importante competiții de counter strike din Europa. La European Nations Cup vor participa – pe lânga gameri romani – și jucători din Portugalia, Macedonia, Austria, Muntenegru, Azerbaijan, Croaţia, Slovacia, Serbia, Ucraina, Ungaria şi Turcia. Evenimentul, parte din European nations Cup organizat de Federația Internațională de Esport vine la scurt timp după anunțul autorităților române vizând omologarea sporturilor electronice până la finalul anului 2021.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Mersul trenurilor. CFR anunţă o avarie în zona Regionalei Iaşi /...

CFR anunţă o avarie în zona Regionalei Iaşi, trenurile IR 1833 (Iaşi - Cluj) si IR 1832 (Cluj - Galaţi) urmând a tranzita zona...
recunoaștere facială

Amazon prelungeşte interdicţia pentru poliţie de a folosi Rekognition

Amazon prelungeşte interdicţia pentru poliţie de a folosi software-ul său de recunoaştere facială Rekognition, o tehnologie controversată din cauza riscurilor de discriminare, relatează AFP. Gigantul...