Românii au imaginație: Candidații alegerilor locale 2020, țintele glumelor pe internet (FOTO)

Alegerile locale au provocat un adevărat „stand-up comedy” pe rețelele de socializare. Glumele internauților i-au vizat în special pe cei care au pierdut scrutinul de duminică, însă nici învingătorii nu au scăpat de ironiile românilor.

Potrivit Digi24.ro, una dintre cele mai răspândite glume din mediul online, încă de duminică noaptea, a fost o afirmație a fostului primar general al Capitalei, Gabriela Firea, în urmă cu 18 ani. Social-democrata spunea pe atunci că preferă să fie mai bine casnică decât politician.

Subiectul privind lipsa apei calde și căldurii din București a explodat chiar dinainte de ziua votului. Site-ul de satiră Times New Roman a postat un text în care scrie că imediat după anunțarea rezultatelor, Nicușor Dan a dat cu toiagul în asfalt și a țâșnit apă caldă, iar o imagine cu un robinet pe care ies flăcări a devenit virală după alegeri.

Un alt internaut a postat o fotografie cu Gabriela Firea alergând, iar la descrierea imaginii a fost scris:  „Acceleratul de Bacău pleacă la 22.30 de la peronul 2”. Creatorul face trimitere la județul natal al primarului general în funcție.

De asemenea, situația din Deveselu a creat o avalanșă de glume. Acolo un primar a fost reales în funcție, deși era decedat de 10 zile.

Internauții au creat un meme cu chipul lui Liviu Dragnea căruia i-au adăugat următorul comentariu: „Eu am adus morții la vot, dar ca să iasă unul primar nu m-am gândit niciodată”.

„Chiar dacă alegerile s-au încheiat, PNL nu renunță la racolările de primari PSD. Ludovic Orban a pus ochii pe primarul din Deveselu și le-a transmis subalternilor că-l vrea în PNL” a mai scris site-ul Times New Roman.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Cine este șeful de serviciu secret care s-a înrolat la AUR

Partidul lui George Simion a început să atragă ca un magnet o serie de rezerviști militari, iar de curând a făcut o achiziție de...

Caracatița politică și de afaceri din Dolj, păstorită de SRI, denunțată...

Un denunț exploziv la Serviciul Român de Informații, făcut de un afacerist din Craiova, cu circa o lună înainte ca Eduard Hellving să plece...