Românii vaccinați cu prima doză de ser anti COVID vor fi recompensați

România a preluat ideile țărilor străine în ceea ce privește recompensarea celor care s-au vaccinat împotriva Covid-19. Care sunt beneficiile post-vaccinare pe care le primești la noi în țară?

În Oradea poți primi o cafea gratis, iar în capitală, o carte.

„Noi considerăm că susținerea vaccinării acum este și un mesaj și un lucru pe care trebuie să le facem ca și comunitate. Împreună încercăm să ne vaccinăm și să ajungem la imunitatea de turmă”, este mesajul lui Barna Nemethi, CEO Curtea Veche, potrivit Alephnews.

„E un fel de răsplată că te-ai vaccinat, pe lângă propria ta siguranță și a celor din jur. În felul ăsta, poate încurajăm mai mulți oameni să se vaccineze și să înțeleagă că nu e niciun risc”, au mărturisit cei doi.

Există voci care au criticat inițiativa din cauză că ar fi una discriminatorie. Reprezentanții librăriei spun că nu poate fi vorba de privilegii, ci de o acțiune de încurajare a vaccinării.

„Ceea ce dăm e simbolic. Vrem să sprijinim acest demers al comunității de a reacționa rațional față de ce se întâmplă în jurul nostru”, a conchis Barna Nemethi.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Ultimele articole