Ruby: „Eram conștientă de o posibilă despărțire”

Solista Ruby și-a deschis sufletul recent și a povestit despre durerea pe care a simțit-o atunci când părinții ei au divorțat, însă, cu toate astea, a ales să vadă situația și dintr-o altă perspectiva, ceea ce i-a adus numai de câștigat mai tâtziu.

Eram conștientă de probleme și de o posibilă despărțire, însă s-a întâmplat când eram deja maricica. Aveam deja visele mele, perspectiva mea despre viață. Am suferit, dar am refuzat să mă axez pe durere. Am depășit momentul și am înțeles că în viață astfel de lucruri se întâmplă și nu se întâmplă doar în familia mea, din păcate. Nimic nu e veșnic!”,a declarat Ruby, potrivit utv.ro  

De asemenea, Ruby a adus în discuție și relația pe care o are de mulți ani cu iubitul ei, Robert, spunând că nu are în plan să facă un copil în viitorul apropiat, deoarece mai are câteva planuri de dus la capăt. „Ce vrea Dumnezeu! Dacă Dumnezeu vrea să apară un copil, apare. Eu, momentan, nu lucrez la asta, dar nu mă pun în calea planurilor pe care le face Dumnezeu pentru mine. Nu mă văd mireasă, pentru că sunt axată pe alte lucruri. Mă văd, în schimb, mamă de băiat pentru că eu sunt mai băiețoasă”, a continuat Ruby.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...