Rușii anexează pe hârtie, ucrainenii eliberează

Mai multe localități din regiunea Herson au fost eliberate marți de sub ocupație, exact în momentul în care Duma de Stat a Rusiei ratifica anexarea lor.

Militarii ucraineni raportează că ar fi eliberat localitățile David Brod, Starosill, Arhanghelsk și Velyka Oleksandrivka, lucru susținut și de consilierul primarului din Mariupol, Petro Andryushchenko, ori consilierul prezidențial Andriy Yermak.

„Slavă Ucrainei! Slavă pușcașilor marini! Astăzi, pe 4 octombrie, Rasa lui David a fost eliberată de orci (ruși – ed.) de către forțele Brigăzii 35 Marină Separată. Ridicăm solemn un steag galben și albastru peste Brod-ul lui David”, au transmis pe Telegram soldații Brigăzii 35 Marină.

În același timp, pe rețelele de socializare au fost publicate videoclipuri cu apărătorii ucraineni în alte așezări din regiunea Herson și se vehiculează ideea că ar putea fi eliberate și alte cinci așezări din Herson, respectiv Starosillya, Arhanghelsk, Velikaya Alexandrovka, care se află în apropiere de Davydovo Brod.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

O polițistă de la Rutieră înjură ca la ușa cortului. Conducerea...

O polițistă din București s-a filmat cu cameră body cam din dotare în timp ce înjura ca la ușa cortului un șofer tras pe...

Un autocar cu 44 de pasageri a luat foc pe A1,...

Un autocar în care se aflau 44 de pasageri a luat foc marți dimineață, pe autostrada A1, între Sebeș și Sibiu. Călătorii au reușit...