Rușii au bombardat Mykolaiv, cel puțin 23 de răniți și un mort

Orașul ucrainean Mykolaiv a fost joi dimineață ținta unui atac rusesc cu rachete Kalibr, cel puțin 23 de persoane fiind rănite iar o alta decedând.

„Noaptea, inamicul a atacat Mykolaiv cu rachete Kalibr lansate din Marea Neagră. Patru rachete au fost dirijate și le-a fost modificată traiectoria, pentru a se împiedica detectarea lor”, a transmis purtătorul de cuvânt al Comandamentului Operațional Sud, Vladyslav Nazarov, pe Telegram.

„Din păcate, am fost informați că există un mort și 23 de răniți. Iar lucrările de salvare sunt încă în curs de desfășurare la fața locului, deși incendiile au fost deja stinse”, a transmis șefa Centrului de Presă al Comandamentului Operațional Sud, Natalia Gumeniuk, pe Telegram.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Stop joc. PSD și PNL au decis: Braț la braț, la...

Jocurile politice între PSD și PNL privind cele patru rânduri de alegeri de anul viitor au intrat în linie dreaptă și deja cele două...

Directorul Florin Nicolae, pas cu pas, mușamalizează aranjamentul mafiot regizat de...

Directorul general al Agenției Domeniilor Statului (ADS), Florin Nicolae, face eforturi disperate să mușamalizeze aranjamentul mafiot „țesut” de fostul director George Sava, prin care...