Rușii vor Severodoneț din Lugansk

Șeful administrației militare regionale Lugansk, Serghei Gaidai, după cum arată UNIAN, spune că rușii încearcă acum să cucerească Severodonețk din regiunea Lugansk. Practic, trupele ruse vor să încercuiască Severodonețk din patru direcții diferite și să spargă linia de apărare.

Deocamdată, potrivit sursei citate, ucrainenii au respins atacurile. Dar orașul a devenit prima linie a conflictului.

„Atentatele continuă de dimineața până seara și chiar toată noaptea”, a adăugat Gaidai. În bombardamentele asupra zonei, rușii au distrus un pod între Severodonețk și Lysychansk în regiunea Lugansk. Podul fusese reconstruit în 2016, după ce a mai fost o dată distrus, în 2014.

Sheriy Hayday, șeful administrației militare a regiunii a afirmat pe Telegram: „Distrugerea podului va complica foarte mult apărarea zonei, dar și evacuarea refugiaților și livrarea ajutorului umanitar”. Deocamdată, forțele ucrainene spun că nu cedează în fața armatei ruse.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Petrecere PORNO de 8 Martie în cel mai luxos club din...

Mai multe doamne și domnișoare din lumea politică și din lumea de business a Bucureștiului au petrecut într-un club luxos alături de un bărbat...

Un autocar cu 44 de pasageri a luat foc pe A1,...

Un autocar în care se aflau 44 de pasageri a luat foc marți dimineață, pe autostrada A1, între Sebeș și Sibiu. Călătorii au reușit...