S-a aflat ce a băut Simona Halep înainte de US Open

Suspiciunea de dopaj a lui Halep a fost declanșată de sticluța din care a fost surprinsă că bea în timpul ultimului circuit pe care l-a efectuat în America de Nord.

Scandalul de dopaj în care este implicată Simona Halep a fost declanșat de la sticlă din care a băut în timpul ultimelor turnee de tenis din America de Nord. Jucătoarea de tenis din România a avut următorul traseul în Statele Unite ale Americii și în Canada: Washington – Toronto – Cincinnati – US Open (New York). Ea a fost acuzată că ar fi luat o substanță interzisă la Us Open.

Simona Halep a consumat un supliment special pentru sportivi

Potrivit ProSport, în acea sticlă era un supliment conceput special pentru sportivii de performanță, supliment recomandat de către nutriționistului neozeelendez Glenn Kearney. El i-a explicat Simonei Halep că fiecare persoană înregistrează o pierdere de colagen de 1,5% pe parcursul unui interval de 12 luni după ce împlinește vârsta de 20 de ani.

TRR Nutrition (produs de Nutraformis), este o fromulă de colagen super – puternic (Super-Strength) ca supliment lichid destinat întăririi articulațiilor, oaselor și întremării sistemului imunitar.

Este parte din programul de recuperare rapid deoarece conține 10.000 mg de colagen marin, turmeric, ghimbir, acid hyaluronic, glucozamină, cupru și vitamina C.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Hamburger cu carne de plastic la McDonald’s în București EXCLUSIV

Hamburger cu carne de plastic la McDonald’s, da ați citit bine. Ieri am avut parte de cea  mai urâtă experință pe care o puteam...

Un autocar cu 44 de pasageri a luat foc pe A1,...

Un autocar în care se aflau 44 de pasageri a luat foc marți dimineață, pe autostrada A1, între Sebeș și Sibiu. Călătorii au reușit...