S-a aprobat lista exproprierilor pentru drumul expres Craiova – Pitești. Ce localități sunt vizate

Aproape 2.700 de proprietari vor fi expropriați pentru că pe terenurile lor vor trece drumul expres Craiova – Pitești și bretelele de legătură la drumurile deja existente.

Conform Hotărârii de Guvern publicată în Monitorul Oficial, este vorba de 2.683 de proprietari ce vor beneficia, în total, de 2,6 milioane lei.

Imobilele sau terenurile sunt situate pe amplasamentul suplimentar care face parte din coridorul de expropriere al „Drumului expres Craiova—Pitești și legăturile la drumurile existente”,  tronsonul  3. Este vorba de proprietăți de  pe  raza  localităților  Bărăști, Colonești, Optași-Măgura, Priseaca, Scornicești, Tătulești și Valea  Mare  din  județul  Olt,  expropriator  fiind  statul  român, prin Ministerul Transporturilor și Infrastructurii, prin Compania Națională de Administrare a Infrastructurii Rutiere —S.A.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Tânăr de 33 de ani, dispărut subit de patru zile din...

Familia tânărului a apelat la Poliție, dar până acum pe site-ul IGPR numele acestuia nu figurează la persoane dispărute. Cotidianul Puterea a fost contactat astãzi...

După ce a „încasat” 13 ani de închisoare, celebrul Mihail Boldea...

Mihail Boldea a redevenit avocat. Vă aduceți aminte, desigur, de Mihail Boldea, fostul deputat PDL urmărit internațional după ce a fugit din țară, pe...