S-a dat drept asistentă și a vrut să fure un copil

O tânără de 23 de ani, Jesenea Miron, din Moreno Valley, California, a fost arestată după ce s-a dat drept asistentă medicală și a încercat să fure un copil din spital.

Aceasta s-a îmbrăcat în uniforma pe care o folosește personalul medical de la Riverside University Health System Medical Center, a trecut de pază și de alarme și a încercat să fure un nou născut, chiar de lângă mamă, căreia i s-a prezentat ca fiind asistenta care trebuie să aibă grijă de copil.

Ceva n-a fost cum trebuie, căci, mămica, având oarece îndoieli, a început să țipe că-și vrea bebelușul înapoi. Alertate, au intervenit asistentele și infirmierele și i-au luat hoaței copilul din brațe. Miron a reușit să scape și a fugit înainte de venirea poliției. Toate astea se întâmplau în urmă cu o săptămână. Și azi dimineață, falsa asistentă a fost prinsă.

Ea, conform comunicatului dat de poliție, a fost arestată la domiciliul ei de pe strada Weber. În casa hoaței, polițiștii au găsit ecografii de la două spitale. Ceea ce ar putea să însemne că ea dorea cu insistență un nou copil, oricare ar fi el. Miron a fost dusă la Centrul de Detenție Robert Presley.

I s-a stabilit, pentru eliberare, o cauțiune de 1 milion de dolari. Săptămâna viitoare, marți, mai exact, ea urmează să apară în fața instanței. Cercetările sunt în desfășurare.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...