S-a întâmplat la Atena: A vrut un selfi aproape de un elicopter care rula și… paletele l-au decapitat

Britanicul Jack Fenton, în vârstă de 22 de ani, și-a pierdut viața  la Atena după ce a fost lovit în cap de paletele unui elicopter care rula. Potrivit Daily Mail, tânărul a murit pe loc.

Presa britanică relatează că înfiorătorul accident s-a produs puțin timp după aterizarea elicopterului privat la Atena venind din insula Myconos, de unde victima și câțiva prieteni se pregăteau să se întoarcă în Anglia.

”Cei patru pasageri au debarcat și au fost escortați spre un salon privat în așteptarea zborului privat spre Londra. Dar victima a ieșit și s-a îndreptat cu viteză spre elicopter , povestește Ioannis Kanyllis, președintele comitetului grec pentru securitate aeriană, citat de Daily Mail.

”Martorii cu care am vorbit au spus că victima avea un telefon la ureche și că mergea foarte repede spre aparat, ignorând personalul de la sol care i-a strigat să se oprească”, mai spune acesta. ”În câteva secunde, s-a produs tragedia. A fost groaznic”.

Potrivit poliției din Grecia, Jack Fenton s-a apropiat de fapt de elicopterul care încă rula, pentru a-și face un selfi.

Această informație a fost dezmințită cu virulență de apropiații victimei prezenți la locul accidentului. Aceștia au primit ajutor psihologic fiind puternic traumatizați de această tragedie.

Acum cazul este anchetat de poliție. Ancheta urmează să stabilească responsabilitățile în această dramă. Este vorba de pilot și tehnicieni de la sol. Daily Mail consideră că aceste persoane ar trebui urmărite penal pentru neglijență, chiar pentru ucidere din culpă.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Viață de nabab. 9.200 de euro, remunerația lunară a sindicalistului Anton...

Unul dintre cei mai vocali lideri de sindicat din învățământ, Anton Hadăr, abonat la emisiunile TV unde își dă cu părerea despre totul și...
Wizz Air introduce trei curse noi din Cluj Napoca

Care este numărul de telefon al Wizz Air pentru România fără...

Călătorii care au întrebări sau nelămuri legate de rezervările de bilete de avion de la Wiz Air întâmpină, de regulă, dificultăți în a contacta...