S-a născut primul „bebeluş Tesla”. Care este povestea acestuia

Yiran Sherry a trecut printr-o experiență care va deveni virală. Acesteia i s-a rupt apa în timp ce era blocată în trafic. Cu contracţiile crescând rapid şi cu aglomeraţia din trafic, cuplul şi-a dat seama că nu vor ajunge la timp la maternitate, scrie The Guardian.

Keating Sherry, soţul femeii, a pus vehiculul pe pilot automat după ce a setat sistemul de navigaţie spre spital, aflat la 20 de minute distanţă, în suburbia vestică Paoli.

„Îmi strângea mâna până la punctul în care am crezut că mi-o va rupe”, a declarat Keating Sherry.

Asistentele au tăiat cordonul ombilical al bebeluşului peste scaunul din faţă al maşinii.

Keating Sherry a spus: „Odată ce pediatrul a spus: „Este sănătoasă, felicitări”, a fost o adevărată uşurare”. Odată ajunsă în spital, Yiran a spus că asistentele au continuat să vină în camera ei pentru a vedea „bebeluşul Tesla”.

Cuplul şi-a numit fiica Maeve Lily, dar a avut şi varianta Tess, în semn de omagiu pentru producătorul auto Tesla. 

Mulţumim inginerilor geniali de la Tesla pentru geniala inovaţie a pilotului automat”, a spus Keating Sherry.

Naşterea bebeluşului este o veste bună pentru Tesla, care a fost afectată de o publicitate negativă cu privire la problemele de siguranţă şi abuzurile la locul de muncă. 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Petrecere PORNO de 8 Martie în cel mai luxos club din...

Mai multe doamne și domnișoare din lumea politică și din lumea de business a Bucureștiului au petrecut într-un club luxos alături de un bărbat...

Un autocar cu 44 de pasageri a luat foc pe A1,...

Un autocar în care se aflau 44 de pasageri a luat foc marți dimineață, pe autostrada A1, între Sebeș și Sibiu. Călătorii au reușit...