S-a promulgat legea: Vot electronic în toată Rusia

Un sistem de vot online criticat de unii dintre candidaţii care au pierdut anul trecut alegerile parlamentare va fi implementat pentru a fi folosit pe întreg teritoriul Rusiei, după ce preşedintele Vladimir Putin a promulgat luni legea ce cuprinde procedurile privind votul electronic, potrivit Reuters.

O coaliţie a candidaţilor de la Moscova înfrânţi în alegerile parlamentare din septembrie anul trecut susţin că au fost furaţi la vot cu ajutorul sistemului de vot electronic şi acum încearcă să răstoarne rezultatul prin procese şi presiune publică, potrivit agerpres.ro.

Folosit atunci numai în unele regiuni, sistemul de vot electronic va putea fi utilizat de acum înainte în Rusia la alegerile şi referendumurile desfăşurate atât la nivel naţional, cât şi regional.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Cine este șeful de serviciu secret care s-a înrolat la AUR

Partidul lui George Simion a început să atragă ca un magnet o serie de rezerviști militari, iar de curând a făcut o achiziție de...

Caracatița politică și de afaceri din Dolj, păstorită de SRI, denunțată...

Un denunț exploziv la Serviciul Român de Informații, făcut de un afacerist din Craiova, cu circa o lună înainte ca Eduard Hellving să plece...