S-a rupt lanțul de iubire dintre nașul Bădălău și finul Mina

Tandemul de vis care a controlat în ultimii patru ani județul Giurgiu, Niculae Bădălău și finul său Marian Mina – „Scheletu”, a cam devenit istorie de când drumurile lor s-a despărțit.

Adică cam de când Bădălău a plecat la Autoritatea de Audit de la Curtea de Conturi a României iar Marian Mina a pierdut șefia Consiliului Județean Giurgiu, dar speră să ajungă deputat.

Însă, potrivit informațiilor noastre, nu își mai vorbesc de câteva săptămâni, mai exact de la stabilirea listei candidaților PSD Giurgiu pentru alegerile parlamentare din 6 decembrie 2020.

Motivul rupturii dintre cei doi s-ar datora impunerii de către Bădălău a lui Robert Cazanciuc pe locul 1 pentru Senat, ceea ce l-a înfuriat la culme pe finul „Scheletu” care voia pe altcineva. 

1 COMENTARIU

  1. Intre hoti nu se poate provoca o ruptura adevarata.!! Exista un trecut,fapte care ii tin in lanturi pe amandoi!!Sa nu ne luam dupa aparente mai ales ca cei doi fac parte din acelasi partid-psd.Pe moment fiecare actioneaza pe cont propriu iafr la momentul oportun ii vom regasii in aceeasi barca a hotilor!!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.