S-au reluat înscrierile în Programul Rabla Clasic pentru persoanele juridice

Înscrierile în Programul Rabla Clasic – persoane juridice au fost reluate, cu sumele rămase disponibile după corectarea erorii generate de introducerea de către un solicitant a unor informaţii eronate în câmpurile din aplicaţie, după cum a anunţat Administraţia Fondului pentru Mediu.

„Situaţia creată la startul sesiunii din martie a fost remediată, iar pentru evitarea acestor situaţii în viitor, Administraţia Fondului pentru Mediu a întreprins demersurile necesare pentru dezvoltarea unei funcţionalităţi în aplicaţia de înscriere care să limiteze valoarea finanţării pe care o pot solicita operatorii economici la echivalentul în lei a pragului ajutorului de minimis”, se menţionează într-un comunicat al AFM.

Pe 4 martie a demarat a doua sesiune de înscriere pentru Programele Rabla Clasic şi Rabla Plus – persoane juridice, însă sistemul s-a blocat, după ce plafonul a fost epuizat din cauza introducerii de către un solicitant a unor informaţii eronate în câmpurile din aplicaţie.

Reprezentanţii AFM atrag atenţia solicitanţilor asupra faptului că, la reluarea înscrierilor (acțiune care a început pe 16 martie) în aplicaţia informatică, documentele trebuie să fie în termen de valabilitate, conform ghidului de finanţare.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Wizz Air introduce trei curse noi din Cluj Napoca

Care este numărul de telefon al Wizz Air pentru România fără...

Călătorii care au întrebări sau nelămuri legate de rezervările de bilete de avion de la Wiz Air întâmpină, de regulă, dificultăți în a contacta...

Dănuț Păle ține CV-ul la secret. A dezvoltat o afacere de...

Afacerile de tip cartel au devenit o normalitate în România. În timp ce directorii sau șefii din instituții semnează pentru contracte din bani publici...