„Să continui să tac, m-aş îngropa de vie. Am fost violată de Gérard Depardieu”. Acuzații la adresa actorului francez

Publicat: 18 dec. 2021, 00:07, de Eliza Popa, în LIFESTYLE
„Să continui să tac, m-aş îngropa de vie. Am fost violată de Gérard Depardieu”. Acuzații la adresa actorului francez

Actriţa Charlotte Arnould, în vârstă de 25 de ani, l-a acuzat pe Gérard Depardieu de viol, acuzație făcută până acum sub anonimat. Iată că pentru prima dată actrița vorbeşte public în dosarul în care gigantul cinematografiei franceze este inculpat de un an pentru „violuri” şi „agresiuni sexuale”, scrie Le Figaro.

Să continui să tac, m-aş îngropa de vie”, spune ea. La un an de la inculparea lui Gérard Depardieu pentru „agresiuni sexuale”, actriţa Charlotte Arnould a decis să vorbească. Ea a dezvăluit pe Twitter că este cea care îl acuză pe actor. „Am nevoie să trăiesc în adevăr. Trăiesc ascunsă şi în tăcere. Nu mai suport. Am nevoie să mă exprim. Am fost violată de Gérard Depardieu în august 2018. A trecut un an de când a fost inculpat. El lucrează în timp ce eu îmi petrec timpul supravieţuind”, a explicat actriţa. Conştientă că această luare de poziţie ar putea să fie „un şoc imens în viaţa sa”, ea a explicat că nu câştigă nimic, ci „speranţa de a-mi recupera integritatea”. 

A denunţat la jandarmerie că a fost violată în două rânduri

Contactaţi de AFP, nici Élodie Tuaillon-Hibon, avocata reclamantei, nici Hervé Temime, apărătorul lui Gérard Depardieu, nu au dorit să comenteze afirmaţiile. Actriţă, muziciană şi dansatoare, Charlotte Arnould a depus o plângere contra actorului la finalul lunii august 2018, în Bouches-du-Rhône. Faptele s-ar fi petrecut în apartamentul actorului în vârstă de 72 de ani, situat în departamentul VI din Paris. Reclamanta, care a denunţat la jandarmerie că a fost violată în două rânduri la domiciliul parizian al actorului, a obţinut în vara lui 2020 ca această anchetă, mai întâi clasată de Parchetul din Paris, să fie încredinţată unui judecător de instrucţie. Pe 16 decembrie 202, actorul a fost pus sub acuzare. 

De la punerea sa sub acuzare, dezvăluită de AFP, Gérard Depardieu a fost audiat pe fond de judecătorul de instrucţie, potrivit unor surse familiare cu dosarul. El contestă faptele şi a fost lăsat în libertate fără control judiciar.