Să revenim cu picioarele pe pământ: Cea mai mare greșeală a Reginei

Greșelile familiei regale britanice sunt rar mediatizate și admise, dar uneori publicul reușește să afle puțin mai multe despre adevărul „ascuns”.

În 2020, editorul Royal Center Charlie Proctor a spus că cea mai mare greșeală și cea mai mare pierdere a Reginei Elisabeta a II-a fost înlăturarea, în 2017, a consilierului ei de încredere, secretarul personal Sir Christopher Geidt. Autoritatea lui i-a permis să spună membrilor familiei regale chiar și ceea ce ei nu au vrut să audă (dar ar fi trebuit să știe).

Acesta și-a părăsit postul atunci când Prințul Philip s-a pensionat – o decizie luată din proprie voință, dar mulți cred că Regina nu ar fi trebuit s-o accepte. The Times a relatat ulterior că prințul Charles a fost de vină pentru remaniere: a existat prea multă controversă cu privire la cine avea încă mai multe drepturi de vot în pregătirea pentru preluarea tronului ca rege.

Pentru a evita un scandal

Gates a pierdut această „luptă pentru putere”. Potrivit BBC News, Regina a fost de acord cu demiterea lui pentru a evita un scandal, dar, făcând acest lucru, a pierdut un confident de încredere.

În același timp, Casa Regală a emis o declarație că susține deciziile Elisabetei a II-a în toate aspectele – ceea ce s-a întâmplat de data aceasta.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Scrisoarea amantei lui Ludovic Orban. Iubita lui Orban dă detalii șocante...

Ludovic Orban a avut o amantă mult mai tânără decât el, pe vremea când era premier. Tânăra, Cristina Todoran, supărată, probabil, de faptul că...

Un autocar cu 44 de pasageri a luat foc pe A1,...

Un autocar în care se aflau 44 de pasageri a luat foc marți dimineață, pe autostrada A1, între Sebeș și Sibiu. Călătorii au reușit...