Salteaua superortopedica – suport mai bun pentru gat si coloana?

Publicat: 17 aug. 2022, 14:20, de Publyo.ro, în LIFESTYLE , ? cititori
Salteaua superortopedica - suport mai bun pentru gat si coloana?

Somnul este una dintre cele mai vitale si esentiale elemente din viata unui om. Odihna este necesara pentru a permite organismului sa se recupereze dupa o zi lunga de munca si sa ofere unei persoane relaxarea necesara pentru a putea fi productiv si performant in timpul zilei.

Numarul de ore si pozitia de dormit este diferit de la o persoana la alta, de aceea trebuie sa va asigurati ca alegeti o saltea superortopedica potrivita pentru a va odihni corect.

De cele mai multe ori, o persoana alege salteaua pe care urmeaza sa isi petreaca noptile fara sa ia in considerare sanatatea coloanei. In cazul in care aveti probleme si dureri de coloana sau de gat, expertii in domeniu recomanda sa achizitionati o saltea superortopedica.

Este salteaua superortopedica mai buna pentru sanatatea coloanei si a gatului?

Nu este un secret faptul ca satelele superortopedice sunt unele dintre cele mai bune saltele de pe piata. Durerile de spate si de gat sunt o problema ce afecteaza din ce in ce mai multe persoane, acestea beneficiind cel mai mult de o astfel de piesa. O saltea superortopedica nu se diferentiaza foarte mult de una normala, principala diferenta fiind fermitatea acesteia.

O saltea superortopedia are de cele mai multe ori o duritate ridicata, lucru ce va impiedica corpul sa se scufunde ca in cazul altora si sa mentina coloana si gatul intr-o pozitie corecta. Astfel, cei care au probleme de sanatate sau au dureri constante de spate si de gat pot beneficia foarte mult de aceasta, rigiditatea saltelei permitandu-le sa aiba parte de un somn linistit si odihnitor.

O pozitie corecta a coloanei, a gatului, dar si a umerilor in timpul somnului, va va asista si in timpul zilei, ajutandu-va sa va mentineti o pozitie dreapta si corecta, lucru ce va ajuta sa ameliorati durerile zilnice si sa va bucurati din nou de viata.

 

Cand trebuie sa schimbati salteaua veche cu una superortopedica?

Stiti cat de suparator este atunci cand va treziti de dimineata cu dureri de spate si va simtiti obosit, desi v-ati asigurat ca dormiti un numar corect de ore. Acest lucru va poate scadea productivitatea zilnica si va poate indispune. Expertii in domeniu recomanda sa va schimbati salteaua odata la 6 – 8 ani pentru a va bucura de odihna relaxanta sau mai repede in cazul in care observati anumite aspecte ce va pot  afecta viata de zi cu zi.

Va treziti cu dureri de gat si coloana

Bineinteles, acesta este cel mai mare indicator ca a venit timpul sa va schimbati salteaua. Durerile de spate pot fi pe termen scurt, insa daca nu luati masuri din timp, aceasta problema se poate agrava si va poate afecta pentru tot restul vietii.

Salteaua nu mai are o forma uniforma si este lasata in locul unde dormiti

Saltelele, dupa ani de folosinta, au tendinta sa se lase si sa isi piarda din volum. Acest lucru contribuie la un somn nesatisfacator si la agravarea durerilor de spate si de gat.

Va treziti obosit si nu puteti adormi usor

In fiecare seara incercati sa va culcati la o ora rezonabila pentru a va putea bucura de cele 7-8 ore recomandate, insa adormiti foarte greu, cateodata deloc, iar de dimineata, trezitul este o actiune chinuitoare. Daca va regasiti in aceasta experienta, salteaua dumneavoastra trebuie schimbata numaidecat cu una superortopedica, astfel va puteti bucura de relaxare si o pozitie corecta a corpului.

Un somn odihnitor este necesar pentru a va relaxa dupa o zi lunga si pentru a va reincarca bateriile pentru urmatoarea zi. Alegerea saltelei potrivite trebuie facuta in asa fel incat sa poata acomoda toate preferintele dumneavoastra, dar sa puteti beneficia si de avantajele pe care acesta le poate oferi.

In acest sens, o saltea superortopedica va poate ajuta sa va recastigati noptile pierdute si sa va odihniti exact asa cum meritati.

 

Autor
O singură platformă. Soluția completă pentru strategia ta de conținut online vezi toate articolele