Salvamont: 52 de persoane au fost salvate în ultimele 24 de ore

Dispeceratul Naţional Salvamont a primit, în ultimele 24 de ore, 48 de apeluri prin care se solicita intervenţia de urgenţă a salvamontiştilor, fiind salvate 52 persoane, dintre care 19 au fost predate la Ambulanţă sau SMURD pentru transport la spital.

Potrivit unui mesaj al Dispeceratului Naţional Salvamont, postat sâmbătă de Facebook, în ultimele 24 de ore s-au primit 48 apeluri prin care se solicita intervenţia de urgenţă a salvamontiştilor, astfel: 11 apeluri pentru Salvamont Lupeni; 9 apeluri pentru Salvamont Municipiul Braşov; 4 apeluri pentru Salvamont Gorj; 3 apeluri pentru Salvamont Harghita; 3 apeluri pentru Salvamont Predeal; 3 apeluri pentru Salvamont Prahova – Formaţia Azuga; 3 apeluri pentru Salvamont Maramureş.

De asemenea, câte 2 apeluri au fost la Salvamont Buşteni, Salvamont Bihor, Salvamont Alba, Salvamont Voineasa, şi câte unul la Salvamont Sibiu şi Salvamont Sinaia.

În cazul acestor intervenţii au fost salvate 52 persoane, dintre acestea 19 au fost predate la Ambulanţă sau SMURD pentru transport la spital.

S-au mai primit 30 apeluri prin care se solicitau sfaturi şi informaţii despre domeniile schiabile şi traseele turistice din zona montană.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Un autocar cu 44 de pasageri a luat foc pe A1,...

Un autocar în care se aflau 44 de pasageri a luat foc marți dimineață, pe autostrada A1, între Sebeș și Sibiu. Călătorii au reușit...
Wizz Air introduce trei curse noi din Cluj Napoca

Care este numărul de telefon al Wizz Air pentru România fără...

Călătorii care au întrebări sau nelămuri legate de rezervările de bilete de avion de la Wiz Air întâmpină, de regulă, dificultăți în a contacta...