Samsung a lansat ultima serie Galaxy S23. Ce preț și ce specificații are flagshipul

Samsung, cel mai mare producător de telefoane din lume (la concurență cu Apple) a lansat o nouă gamă flagship Galaxy S23. Cele trei modele din gamă, S23, S23+ și S23 Ultra, acoperă toate tipurile de consumatori, de la tineri până la oameni de afaceri. Bineînțeles, dacă sunt dispuși să achite cel puțin 900 de euro pentru un telefon.

Am avut ocazia astăzi să particip la un hands-on cu toată gama, iar primul lucru pe care îl observi este calitatea materialelor și a ecranului. Desigur, nu este o surpriză fiind vorba de seria S vârful de gamă al Samsung. Ideea este că se simte foarte bine în mână, nu este alunecos, iar ecranul este excelent.

Ca să trecem de la început peste ceea ce interesează pe toată lumea: prețul de pornire pentru S23, cel mai mic model din gamă, este de 4.699 de lei și ajunge la maxim 4.999 lei. Seria Galaxy S23 este disponibilă pentru precomandă începând cu 1 februarie pe Samsung.com, la operatori și retaileri, în online și în magazine. Pentru modelul următor, S23+, prețul este de 5.969 lei sau 6.599 lei, iar pentru un Ultra trebuie să achitați minim 6.999 lei și maxim 8.999 lei.

La precomandă oricărui model din seria Galaxy S23 în perioada 1-16 februarie utilizatorii primesc capacitate de stocare dublată, un e-voucher de 500 de lei și contravaloarea telefonului actual, dacă se vin cu el la schimb. În plus, pot primi noul device înainte de 10 februarie. Pentru detalii legate de ofertă, vizitati https://www.samsung.com/ro/precomandagalaxy/

Pe partea de specificații avem un procesor Snapdragon 8 Gen 2, disponibil pe toate modelele. Memoria RAM pleacă de la 8 GB și ajunge la 12 GB, iar stocarea pornește de la 128 GB și ajunge până la 1 TB.

Interesant este că S23 este mai mic în lungime decât generația anterioară, dar puțin mai lat, semn că goana după telefoane tot mai mari s-a încheiat definitiv. Este de așteptat să vedem modificarea și la Galaxy Fold, dar mai la vară când va fi lansată următoarea generație.

Ca dimensiune a ecranului, S23 are 6,1 inci, S23+ are 6,6 inci, iar S23 Ultra are 6,8 inci. Primele două au colțurile rotunjite, în timp ce Ultra vine după modelul Note și are colțuri ascuțite. Include și un pen care are loc în carcasă, deci fanii Note vor avea un model capabil să aline dorul.

Despre inovațiile aduse camerei vom reveni după ce vom testa modelele. Oricum, gama permite fotografiere pro și filmare în 8K cu stabilizare optică.

Caracteristicile modelelor Galaxy S23:

Galerie foto:

Mai multe articole...

Cele mai noi articole

Retter Group

Retter Group: Performanță remarcabilă pe Autostrada A7

Compania românească Retter se distinge prin performanța sa remarcabilă pe șantierul Autostrăzii A7, Lotul 1, unde desfășoară o impresionantă desfășurare de forță la structuri...

Sorin Ioniță: Iohannis să înceteze fandoseala cu NATO

Într-un articol recent, analistul politic Sorin Ioniță critică felul în care președintele Iohannis își face calcule privind cariera personală, folosindu-se de funcția temporară pe...