INCREDIBIL. Sănătatea angajaților Gărzii Naționale de Mediu pusă în pericol de lipsa a 1.000 de euro

Ceea ce se întâmplă la ora actuală cu cei circa 850 de angajații ai Gărzii Naționale de Mediu este de a dreptul incredibil și de neimaginat pentru o instituție de o asemenea anvergură.

La începutul lunii februarie 2020, premierul Ludovic Orban a numit-o pe gălățeanca Mărioara Artemis Gătej (FOTO) la șefia Gărzii Naționale de Mediu (GNM). Dar de atunci au trecut vreo nouă luni și azi comisarul șef al Gărzii Naționale de Mediu demonstrează o incompetență și o nepăsare de necrezut. În noiembrie 2019 a expirat viza de medicină a muncii pentru toți angajații GNM, dar de atunci și până în prezent institu’ia nu are încheiat un contract cu o firmă de specialitate. Adică, conducerea instituției nu a prevăzut în bugetul pentru anul 2020 sumele necesare celor 850 de angajați care ar fi trebuit să li se facă medicina muncii. Era vorba de o sumă ridicolă, adică 6.000 de lei cu TVA, ceea ce reprezenta aproximativ 1.000 de euro.
Conducerea GNM nu a catadicsit nici la rectificarea bugetară să solicite banii pentru medicina muncii. Practic, sănătatea și viața angajaților GNM este pusă acum în pericol pentru că cei din fruntea instituției n-au fost în stare să bugeteze și banii pentru medicina muncii.

1 COMENTARIU

  1. Si ce se așteaptă in continuare ? Sa venim noi ca cetățeni disciplinați din strada sa le facem a lor munca, adică ne vom strădui pentru cei 850+1 angajați delăsători si nepăsători?
    Reorganizați cu inteligenta acel institut din temeliile sale. Aduceți oameni competenți cu spirit si devotament al munci si enumerați salariul corect pentru fiecare individ împarte.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Scrisoarea amantei lui Ludovic Orban. Iubita lui Orban dă detalii șocante...

Ludovic Orban a avut o amantă mult mai tânără decât el, pe vremea când era premier. Tânăra, Cristina Todoran, supărată, probabil, de faptul că...

Un autocar cu 44 de pasageri a luat foc pe A1,...

Un autocar în care se aflau 44 de pasageri a luat foc marți dimineață, pe autostrada A1, între Sebeș și Sibiu. Călătorii au reușit...