„Sănătatea e prioritate pentru noi, PNL, pentru noi, argeșenii”, afirmă Alina Gorghiu

Publicat: 09 apr. 2024, 15:29, de Magda Marincovici, în Sănătate , ? cititori
„Sănătatea e prioritate pentru noi, PNL, pentru noi, argeșenii”, afirmă Alina Gorghiu
Alina Gorghiu este convinsa ca in 2024 vom avea o justitie dreapta

Ministrul Justiției Alina Gorghiu, senatoar PNL, aflată în județul Argeș, subliniază că ”sănătatea e top prioritate pentru noi, PNL, pentru noi, argeșenii”.

Ea subliniază că, în prezent, pentru argeșenii care au o problemă de sănătate, soluția o reprezintă o mașină care să-i tansporte rapid la unul dintre spitalele din București.

”Cel mai bun prieten al argeșanului când vine vorba de sănătate lui e o mașină. Îl duce repede la spitalele din București dacă vrea să aibă șanse la viață”.

Senatoarea PNL consideră că această situație este consecința faptului că, deși au fost banii necesari, nu s-a elaborat un proiect pentru un nou spital județean.

”Și am să vă spun răspunsul meu, mi se rupe sufletul, de ce în acești trei ani de zile când au fost atâtea miliarde de euro la nivel european, când din bugetul statului s-au alocat bani nu am scris un proiect de la nivelul județului pentru un spital județean, Dumnezeu știe? L-am întrebat pe domnul Mînzînă, președintele Consiliului Județean PSD, și știți că încă nu a răspuns de ce domnia sa nu a simțit nevoia ca pentru argeșeni să depună un proiect pentru un nou spital”.

Senatoarea Alina Gorghiu afirmă că ”sănătatea e top prioritate pentru noi, PNL, noi, argeșenii. În acest sens, Alina Gorghiu are programată o întâlnire cu medici din toată țara la Pitești, în cadrul conferinței ”Pacient în Ageș”.