Sao Paolo. Triplul campion mondial Pele a revenit în spital pentru a continua tratamentul unei tumori

Legendarul fotbalist brazilian Pele a revenit în spital pentru tratament după o intervenție chirurgicală de extirpare a unei tumori de pe colon, a anunțat miercuri, unitatea medicală din Saolo Paolo, unde el a mai fost internat o lună, în septembrie, transmite AFP.  

Spitalul ”Albert Einstein” a precizat în buletinul medical că starea de sănătate a lui Pele, în vârstă de 81 de ani, este stabilă și că va fi externat în următoarele zile. La sfârșitul lunii septembrie, același spital preciza că triplul campion mondial a făcut chimioterapie pentru tratarea tumorii depistate în urma examenelor de rutină.

Pele a fost operat la 4 septembrie, a stat aproape zece zile în terapie intensiv, unde a revenit pentru câteva zile din cauza unor dificultăți de respirație. În timpul spitalizării, una dintre fiicele lui, Kely Nascimento, i-a liniștit pe fani cu fotografii și videoclipuri cu tatăl său zâmbind și  plin de umor, în ciuda unei vizibile oboseli.

De altfel, însuși Pele a făcut câteva declarații pe rețelele sociale, în una dintre ele felicitându-l pe Lionel Messi pentru obținerea celui de-al șaptelea balon de aur.

Edson Arantes do Nascimento, numele adevărat al celebrului Pele, a avut mai multe probleme de sănătate în ultimii ani, în special în 2019, când a fost spitalizat la Paris și apoi transferat la San Paolo din cauza unor calculi renali.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Petrecere PORNO de 8 Martie în cel mai luxos club din...

Mai multe doamne și domnișoare din lumea politică și din lumea de business a Bucureștiului au petrecut într-un club luxos alături de un bărbat...

Un autocar cu 44 de pasageri a luat foc pe A1,...

Un autocar în care se aflau 44 de pasageri a luat foc marți dimineață, pe autostrada A1, între Sebeș și Sibiu. Călătorii au reușit...