Șapte migranţi din Afganistan, găsiţi ascunşi într-un camion care transporta bere, la Vama Nădlac

Polițiștii de frontieră de la PTF Nădlac I au descoperit șapte migranți afgani ascunși într-un camion încărcat cu baxuri de bere, în timp ce încercau să iasă ilegal din România.

Potrivit unui comunicat al Poliției de Frontieră, camionul era condus de un român în vârstă de 38 de ani care transporta baxuri de bere pe ruta România – Ungaria. Atât capul de tractor, cât și semiremorca ansamblului rutier erau înmatriculate în România.

În urma unui control al autovehiculului, polițiștii de frontieră au descoperit în remorcă șapte cetățeni străini, ascunși printre marfa transportată. Persoanele au fost preluate și transportate la sediul Sectorului P.F. Nădlac, pentru cercetări.

În cadrul cercetărilor, s-a stabilit că aceștia sunt cetățeni din Afganistan, doi tineri în vârstă de 18 ani și cinci minori cu vârste cuprinse între 13 și 17 ani. Toți cei șapte migranți erau solicitanți de azil în România și intenționau să ajungă în țări din vestul Europei.

Străinii sunt acum cercetați pentru tentativă de trecere ilegală a frontierei de stat, iar șoferul român, pentru trafic de migranți.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...