Șapte oameni taie o singură panglică. Cei șapte au inaugurat o investiție la Mahmudia

La Mahmudia, în județul Tulcea, s-a inaugurat un centru plutitor pentru recuperarea copiilor cu dizabilităţi. Panglica a fost tăiată de nu mai puțin de 7 persoane odată. Printre ei, ministrul Muncii, Raluca Turcan. Aceasta a imortalizat „victoria” și a făcut-o publică pe rețelele sociale.

Investiția de la Mahmudia este un centru plutitor de recuperare, pentru aproape 100 de copiii cu dizabilități, din localitățile izolate ale Deltei Dunării. Proiectul Fundației SERA România a beneficiat de colaborarea Consiliului Județean Tulcea și a unui investitor privat.

Ambarcațiunea este dotată cu cabinete medicale și săli pentru diferite terapii. Ea va ancora în fiecare zi în localitățile de domiciliu ale copiilor aflați în program. Aceștia nu pot ajunge la singurul centru de recuperare existent în județul Tulcea.

În România sunt aproape 79.000 de copii cu dizabilități, iar peste 650 sunt în județul Tulcea.

Crema societății s-a înghesuit să taie o panglică

Alături de Raluca Turcan, au mai tăiat câte o bucățică de panglică primarul localității Mahmudia, președintele Consiliului Județean Tulcea și mai mulți reprezentanți ai asociației și firmelor care s-au ocupat de proiect.

Dincolo de valoarea investiției, felul în care cei șapte s-au înghesuit să fie vizibili în momentul inaugurării arată cât de puțin se investește, de fapt, în România și cât de rare sunt aceste momente.

Fotografia care surprinde momentul tăierii de panglică a fost postată de Raluca Turcan pe pagina sa de Facebook.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

PREMIERĂ: Armata României intră în grevă!

Într-un act fără precedent în istoria Armatei României, Comitetul de Acțiune pentru Desclavagizarea Armatei României a emis o notificare oficială, prin care anunță declanșarea...

Cine este șeful de serviciu secret care s-a înrolat la AUR

Partidul lui George Simion a început să atragă ca un magnet o serie de rezerviști militari, iar de curând a făcut o achiziție de...