Sărbătoare: Câte sticle cu apă sfințită pentru Bobotează a pregătit Biserica Tomisului și unde se va desfășura totul

Arhiepiscopul Tomisului, IPS Teodosie, a anunțat că pentru sărbătoarea de Bobotează, de pe 6 ianuarie, Biserica locală a pregătit 150.000 de sticle de aghiazmă. Slujbele religioase nu sunt restricționate în acest moment.

„Având atâta apă aici la malul mării, noi pregătim Boboteaza cu mult belșug de apă care se sfințește. Anul acesta am pregătit 150 de mii de sticle – sunt în curs de etichetare; chiar dinainte de noul an am început etichetarea acestor sticle pentru că numai să numeri până la 150 de mii îți ia mult timp”, a spus Arhiepiscopul Tomisului, IPS Teodosie.

Nu la Cazinoul Constanța, acolo unde este „șantier”, după cum a spus IPS Teodosie.

„Va fi Boboteaza în portul Tomis, întrucât la Cazino este șantier, dar cred că va fi bine acolo. Am început acum 20 de ani la Boboteaza din anul 2002 și iată și anul acesta vom fi acolo. Este o Bobotează cu temperaturi mai ridicate; așa a fost voia lui Dumnezeu”, a adăugat IPS Teodosie.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Petrecere PORNO de 8 Martie în cel mai luxos club din...

Mai multe doamne și domnișoare din lumea politică și din lumea de business a Bucureștiului au petrecut într-un club luxos alături de un bărbat...

Un autocar cu 44 de pasageri a luat foc pe A1,...

Un autocar în care se aflau 44 de pasageri a luat foc marți dimineață, pe autostrada A1, între Sebeș și Sibiu. Călătorii au reușit...