Șase locuinţe şi anexe ale acestora au fost cuprinse de flăcări în Bârlad

Incendiul a izbucnit duminică după-amiază la o casă din cartierul Deal, ulterior focul propagându-se la nivelul a șase locuințe și anexe gospodărești din apropiere, potrivit reprezentanților ISU Vaslui. Trei persoane au primit îngrijiri medicale după ce au suferit atacuri de panică, scrie Libertatea.

Inspectoratul pentru Situații de Urgență „Podul Înalt” al Județului Vaslui intervine pentru limitarea și lichidarea incendiului. De asemenea, în sprijinul pompierilor vasluieni vor veni și două autospeciale de stingere cu apă din cadrul ISU Galați și Bacău.

„ncendiul se manifestă cu violență și este foarte greu de lichidat din cauza faptului că în acea zonă, casele sunt aproape lipite una de cealaltă prin intermediul anexelor gospodărești”, au precizat oficialii ISU Vaslui.

Potrivit ISU Vaslui, în urma incendiului, trei persoane au suferit atacuri de panică și au necesitat îngrijiri medicale, dar au refuzat transportul la o unitate medicală. De asemenea, 18 persoane sunt afectate de incendiul de la Bârlad.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...