Scandal de proporții între Realitatea Plus și Piedone: Poliția a fost chemată

Publicat: 15 mai 2024, 19:19, de Vlad Stefan Orjan, în POLITICĂ , ? cititori
Scandal de proporții între Realitatea Plus și Piedone: Poliția a fost chemată
Sursa foto: Inquam Photos / Octav Ganea

Un scandal de amploare a izbucnit între postul de televiziune Realitatea Plus și Partidul Umanist Social Liberal (PUSL) al lui Cristian Popescu Piedone. Incidentul a avut loc la sediul de campanie al PUSL Sector 5, situat pe Calea Rahovei.

O echipă de jurnaliști de la Realitatea Plus a intrat în sediul de campanie sub pretextul că așteaptă un punct de vedere din partea liderului partidului, Cristian Popescu Piedone. Membrii de partid aflați în sediu le-au cerut jurnaliștilor să plece, explicând că nici Piedone, nici fiul său, care este candidat la Primăria Sectorului 5, nu se aflau acolo în acel moment.

În urma refuzului jurnaliștilor de a părăsi sediul, a fost chemată poliția. Polițiștii au intervenit prompt și i-au condus pe reporter și pe cameraman la sediul secției 19 de poliție.

Membrii PUSL au anunțat că vor depune o plângere penală împotriva echipei de jurnaliști. Scandalul a început la începutul acestei săptămâni, după ce moderatoarea Anca Alexandrescu de la Realitatea Plus a avut un dialog aprins cu Cristian Popescu Piedone, în cadrul căruia cei doi au făcut diverse acuzații.